KAIN PASANG NUR AQEELA RESEPI TIPS NIAGA LUAHAN HATI

Friday, 21 April 2017

BERSIHKAN HABUK DENGAN PAMPERS PAKAI BUANG

Assalamualaikum...

Korang tau tak fungsi lain pampers pakai buang selain terui masuk tong sampah, ia juga berfungsi membersihkan habuk yang terdapat pada almari kaca, cofee table atau furniture lain, dinding pun boleh juga tau, tetapi jangan lah guna pamper yang isi dalam dia po po anak, gunakan hanya yang ada kinsing sahaja kekadang tu anak kinsing sekali dua kita dah tukar dan terui masuk bin, macam sayang pulak pampers lawa lawa tetapi ending dia masuk bin so hakak nak bg dia tak lawa sebelum masuk bin ialah dengan lap habuk habuk yang ada kat rumah memang hasilnya bling bling berkesan u allssss,

Apabila mengelap menggunakan pampers ni habuk pun tak berterbangan so tak perlu nak lap banyak kali, makesure pampers tu gunakan permukaan luaran sahaja ketika mengelap, dont play play with this kang terpercik ke muka..

Ishhhhh Tak kotor lah....gunakan permukaan luar pampers untuk mengelap, nanti tangan akan rasa lembik2 githuu dah siap lap tu buang lah kat bin la la la la

Ada yang kata tak senonohnya tips hakak ni!!! akak pun rasa macaam kurang senonoh pun iyer kan...suri rumah lah katakan macam macam idea nak senang dan menang tapi memang berkesan lah

Maaf lah yer kalo tips akak ni kurang bersopan santun...

Ok lah bai bai u alss sharing is caring.....

meja ni memang mudah memerangkap habuk, satu hari  kena lap beberapa kali,setiap kali sapu lantai habuk yang berterbangan akan landing kat meja ni, sakit mata tgk habuk kat meja, itu yang tercetus nya idea membersihakn habuk dengan pampers pakai buang la la la la







Post a Comment
copyright RESERVED For LULU MATZAM | Template Design By SIS HAWA

Recent Comment

FOLLOW ME