KAIN PASANG NUR AQEELA RESEPI TIPS NIAGA LUAHAN HATI

Sunday, 2 April 2017

KUASA FB

assalamualaikum


dulu hakak adalah salah seorang remaja yang suka berselfie dengan semangat yg luar biasa sentiasa meng hupdate status yg entah apa2 jer, jiwa remaja lah katakan dan setelah berkahwin dengan encik matzam maka dunia itu ku buang jauuuh dari dalam diri dan ku letakkan azam utk tidak mempunyai fb, aku inactive kan account fb dan tidak berfb selama setahun termasuklah berselfie hahaha...setelah setahun berlalu ramai pulak kengkawan mencari dan bertanyakan account fb, tak ku sangka kuasa fb ni sangat power boleh melunturkan hati ku untuk kembali berfb semula tetapi tidak untuk berselfie hahaha macam tak sesuai dengan umur hakak dah..dan akhirnya bukan setakat satu fb yang aku ada tetapi 6 fb termasuk dua pages dan 1 page yg di flagged oleh mak zuke masa tu followers hakak dah cecah 30k kot, kejam tak tak hingat kan tuan mak zuke ni, seminggu jugak aku hilang arah, mana tak nya custmer aku pun hilang sekelip mata...itu lah salah satu cabaran berniaga di fb, itu yg hakak memupuk rasa cinta utk berblog demi kelangsungan perniagaan online hakak.

ok lah ape dah melalut sekejap....sebenarnya hakak nak share senarai fb yg best untuk korang follow dan mereka juga ada yang active berblog, perkongsian mereka sungguh berharga dan memberi manfaat pada kita yg suka membaca dan menjaga kesihatan sepertiku
huk huk huk




Post a Comment
copyright RESERVED For LULU MATZAM | Template Design By SIS HAWA

Recent Comment

FOLLOW ME