Sunday, 2 April 2017

LINK WATSUP



Assalamualaikum...

hakak rasa korang semua dah tahu kot cam mana nak senangkan customer  bila nak direct wathsup hpon korang, tak yah lah diorang susah2 nak copy paste no telefon than baru nak wathsup..

walaupun korang semua dah tahu caranye tp hakak nak bagi tau jugak kat sini cara dia yg paling sonang. korang copy jer link kat bawah ni than tukar  no hpon korang lepas tu letak lah kat wall fb memasing bila promote produk korang nati








ahli ahli perniagaan semua selamat mencuba nah....kalo gagal tu maknanya korang lupa no telefon 
sendiri krik krik krik...



yg ni fb hakak yg no 2 


6 comments:

  1. hi lu, gud sharing ...
    bagus juga share kan mcm ni ...
    semoga sukses berniaga lu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq mpy...semoga kau pun ramai peminat, aku mau jadi peminat mu boleh? ceh ceh ceh

      Delete
  2. fae baru tau cara ne hehe thanks for sharing kak

    nurfaezahabdullah1712.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hye lulu ^^ Nurul singgah & done follow sini.. cantik blog awak :D


    http://www.syahirahvaliant.com/2017/04/apa-itu-kanser-fakta-kanser.html

    ReplyDelete
  4. Sesuai untuk seller-seller . Customer tak payah susah nak save number .. makin mudah

    ReplyDelete