KAIN PASANG NUR AQEELA RESEPI TIPS NIAGA LUAHAN HATI

Sunday, 2 April 2017

LINK WATSUP



Assalamualaikum...

hakak rasa korang semua dah tahu kot cam mana nak senangkan customer  bila nak direct wathsup hpon korang, tak yah lah diorang susah2 nak copy paste no telefon than baru nak wathsup..

walaupun korang semua dah tahu caranye tp hakak nak bagi tau jugak kat sini cara dia yg paling sonang. korang copy jer link kat bawah ni than tukar  no hpon korang lepas tu letak lah kat wall fb memasing bila promote produk korang nati








ahli ahli perniagaan semua selamat mencuba nah....kalo gagal tu maknanya korang lupa no telefon 
sendiri krik krik krik...



yg ni fb hakak yg no 2 


Post a Comment
copyright RESERVED For LULU MATZAM | Template Design By SIS HAWA

Recent Comment

FOLLOW ME