Thursday, 20 April 2017

SI PREMIEE YANG MAKIN LASAK

Assalamualaikum...

NA ni macam bukan preemie pun hado, yang dulunya lahir tak cukup bulan kini sihat membesar bagai juara, Alhamdulillah syukur syukur Alhamdulillah.

First baby dengan kelahiran kurang 37 minggu, oh my way, aku yang Allah swt pilih bukan mudah untuk menghadapinya sorang-sorang dan hanya bertemankan suami, dengan ilmu penjagaan baby yang zero ditambah lagi proses penyusuan yang langsung tak tahu apa apa, aku hanya mampu berserah kepadaNya, ini kah yang dinamakan sebagai pengorbanan seorang ibu, aku redha melalui dugaan demi dugaan dan kini setelah melalui 10 bulan pertama, aku boleh menarik nafas lega NA makin sihat dan active Alhamdulillah.

Gelagat NA bila mama dan ayah bagi peluang untuk memanjat, u go go girl mama ayah ada kat belakang, jangan risau mama dan ayah akan sentiasa mengajarkan mu kehidupan dunia yang mencabar dan penuh pancarobah..



hamboi suke sangat ye 


  










4 comments:

  1. Cute nya.
    Usia begini memang lasak.

    ReplyDelete
  2. aktif ni..
    Alhamdulillah...sihat selalu...
    kanak-kanak begitu la kak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan...mama pun kena active jugak ni

      Delete