KAIN PASANG NUR AQEELA RESEPI TIPS NIAGA LUAHAN HATI

Thursday, 20 April 2017

SI PREMIEE YANG MAKIN LASAK

Assalamualaikum...

NA ni macam bukan preemie pun hado, yang dulunya lahir tak cukup bulan kini sihat membesar bagai juara, Alhamdulillah syukur syukur Alhamdulillah.

First baby dengan kelahiran kurang 37 minggu, oh my way, aku yang Allah swt pilih bukan mudah untuk menghadapinya sorang-sorang dan hanya bertemankan suami, dengan ilmu penjagaan baby yang zero ditambah lagi proses penyusuan yang langsung tak tahu apa apa, aku hanya mampu berserah kepadaNya, ini kah yang dinamakan sebagai pengorbanan seorang ibu, aku redha melalui dugaan demi dugaan dan kini setelah melalui 10 bulan pertama, aku boleh menarik nafas lega NA makin sihat dan active Alhamdulillah.

Gelagat NA bila mama dan ayah bagi peluang untuk memanjat, u go go girl mama ayah ada kat belakang, jangan risau mama dan ayah akan sentiasa mengajarkan mu kehidupan dunia yang mencabar dan penuh pancarobah..



hamboi suke sangat ye 


  










4 comments:

Adam said...

Cute nya.
Usia begini memang lasak.

Lulu Matzam said...

memang active sesangat...

Nieyl said...

aktif ni..
Alhamdulillah...sihat selalu...
kanak-kanak begitu la kak.. :)

Lulu Matzam said...

tu lah kan...mama pun kena active jugak ni

copyright RESERVED For LULU MATZAM | Template Design By SIS HAWA

Recent Comment

FOLLOW ME