Monday, 24 April 2017

WARUNG MURAH AREA PUTRAJAYA

Assalamualaikum...

Hari ini sempat membaca utusan online berkaitan dengan warung sempoi area putrajaya, yang suka makan kat luar memang pening sikit bila bab mencari tempat untuk makan betul tak?? akak pun mcm tu jugak kekadang tu migraine jadinya khe keh keh tak da lah bab migraine tu tipu jer....

Memang boleh tahan murah ler masakan dia contoh Harga bagi masakan berasaskan ikan seketul ialah RM3, ikan seekor (RM3 hingga RM5); ayam (RM3 seketul); daging (RM3 hingga RM5); sayur (RM1); sotong sumbat (RM3); sotong biasa (RM3.50); telur dadar atau rebus (RM1 sehingga RM1.50) dan nasi sepinggang (RM1).


korang boleh chek artikel penuh kat sini : http://www.utusan.com.my/berita/wilayah/kl-putrajaya/warung-sempoi-baq-hang-pikat-warga-putrajaya-1.472177#ixzz4fEOQ6hSs
© Utusan Melayu (M) Bhd 

3 comments:

  1. harga berpatutan, kalau di sini Lu,
    adedei semua kira harga boleh tahan juga bah ...

    anyway, bha mari join segmen
    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/sedang-berlangsung-segmen-i-am.html

    cheers.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Lulu kongsi ni (betul ke panggilan lulu ni). Saya kalau pergi putrajaya memang pening cari tempat makan. Asik2 yg dekat masjid tu. So, lepas ni time makan saya tak ke situ lagi. Terima kasih tau.

    ReplyDelete
  3. Comelnya baby tu. Foto profile.

    ReplyDelete