Thursday, 11 May 2017

DAH PANDAI BUAT BLOG LIST

Assalamualaikum...

Yeayyyyy blog list akak dah siap, setelah sebulan blog ini wujud baru lah tangan akak bersiap sedia untuk menggodek-godek the dashboard itu pun berkat ihsan dan budi baik kawan akak ni, dia memang kawan yang sangat membantu dalam segalah hal, apa-apa kemuskilan berkaitan kehidupan rukun tetangga dan dunia boleh diselesaikan la la la la best kan ada kawan macam tu.

Tetiba rasa hebat pulak hari ini sebab blog list dah siap, rasa macam hebatnya blog aku hahaha pastu ada kawan yang baik pulak tu lagi lah rasa bahagia kan. kawan akak ni berasal dari sabah macam akak jugak ler yer, kalo nak menambahkan kenalan boleh follow dia EMPHY YAP'S BLOG

Korang semua yang follow akak automatik masuk dalam blog list akak tau, akak nak masukkan semua-semua kawan-kawan kat sini huyeeeee selamat berbloging semua

DAPATKAN KAIN PASANG DARI KAMI DENGAN HARGA YANG MURAH FREE KOS PENGHNTARAN 




12 comments:

  1. Siqah baru je follow akak. Salam perkenalan kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok siqah, nati akak bag masuk dalam blog list na

      Delete
  2. Wah, berseri sudah blog lulu...
    Rajin2 mengupdate blog ok...
    Cheers.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. salam perkenalan juga nurul..terima kasih

      Delete
  4. sib baik baju raya da siap2 anto tailor.
    if not mahu nyer tertarik dgn si ijau lumut tu :)

    aida follow. terjah dari grup suka terjah fb :)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih masukkan saya. Nanti saya masukkan blog akak juga ya...

    Akak, sy cadangkan akak buat scrollbar pada bloglist, takut nanti terlalu panjang.

    ReplyDelete
  6. saya pun baru sebulan lebih blogging. masih belajar

    ReplyDelete