Thursday, 18 May 2017

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST JUN-SEPTEMBER 2017

Assalamualaikum...

Ini yang kali ke dua akak join pencarian segmen bloglist by cikla, jari jemari akak yang kasar ni dah lemah gemalai ingin menulis segmen, lepas ni roger-roger akak tau kalo ada segmen macam ni, akak nak lah ramai kengkawan juga la la la la

hokeyyy cikla akak follow... u like me, i like u toooo


Sementara tu akak pun nak ajak u all join segmen santai -santai jer, segmen follow group fb 







9 comments:

  1. Assalamualaikum wbt.. Terima kasih sudi join. Boleh check senarai peserta di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-segmen-bloglist-jun-september-2017.html?m=1

    Good luck and happy blogwalking ❤️❤️

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-jun-september-2017.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen :D done follow
    mellyacrayola.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-jun-september-2017.html

    ReplyDelete
  5. Hai,
    singgah dari segmen sama
    Goodluck awak! :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wbt..

    Pin pon pin pon... Keputusan Segmen dah keluar. Tahniah awk terpilih... Jom check..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/06/keputusansegmen-bloglist-jun-september.html?m=1

    Tahniah... ❤️❤️❤️

    ReplyDelete
  7. singgah blogwaking tengah hari nihhh . salam ramadhan :)

    ReplyDelete