Tuesday, 9 May 2017

SK 11 FACIAL CLEANSER UNTUK WANITA YANG BUSY AKA MALAS GITU

Assalamualaikum.

Mak-mak zaman gegar vaganza, mentor milenia dan raja lawak ni semua cun melecun putih gebu kan, zaman dolu-dolu mak mak comot jer, muka transparent natural beauty gitu. diorang pakai cleanser buatan sendiri bedak pon bedak sejuk, kalo pakai scrub pun guna gula dan kayu manis di tumbuk halus oh my gaadddddd so natural.

Korang pula pakai daily cleanser ape kat rumah???? akak jeles gak tengok muka korang yang putih gebu gebas, akak tahu korang jenis wanita terakhir yang rajin memakai semua step skin care kan dari

  1. cleanser
  2. scrub
  3. masker
  4. toner
  5. moisturizer 
  6. sun blok
  7. compact powder 
Adakalanya akak rajin juga follow the routine kan tetapi banyak kala nya teramat malas, kalo tetiba ternampak mak mak yang lawa semangat tu naik lah sikit, kalo dalam setahun tahap kerajinan tu 1 per 10 jer, akak memang admire dengan mak mak yang sentiasa lawa 24 jam, memang akak nak jugak jadi cenggitu yeayyyyy go go go lulu

Kalo korang sejenis yang malas macam akak dan tak sempat nak tepek banyak-banyak benda kat muka, korang tak yah risau beli jer SK11 cleanser, akak dah masuk tahun ke 2 pakai cleanser ini memang muka jadi flawless, white head dan black head segalah macam head hilang hanya dengan beberapa kali penggunaan, bukan setakat membersih sahaja, ia juga merawat kulit muka yang bermasalah.

Kesimpulannya tak perlu dah pakai benda lain save budget kan, yang paling penting jimat masa muka pun tampak mulus dan lembut. Memang harga sedikit mahal tetapi sebotol tu boleh pakai sehingga 6 bulan, bagi akak jimat lah u alssss dan harga setimpal dengan hasil yang kita dapat.

Kalo korang sejenis yang rajin dan ada duit berlebih lebih boleh lah beli set ya, kalo cleanser jer dah mulus sudah pasti lah yang sejenis pakai set lagi nampak mulus tulus kan tapi dengan syarat kena rajin siang malam tepek semua kat muka oh my gaaaaddd idok lah akak.

SK11 cleanser memang sejenis je kiranya semua jenis kulit sesuai, kulit muka berminyak, kering, berjerawat dan sebagainya boleh menggunakan pencuci muka ini..korang jangan risau pasal tak sesuai ke sesuai kat muka insyaAllah berbaloi baloi.

bukan sekadar membersih muka tetapi ia juga merawat kulit yang rosak
























2 comments:

  1. Mahal la huhu sudah beberapa bulan fae tak pakai apa2 face cleansing product

    ReplyDelete
  2. aida da few months ber ephyra.
    serasi la plak. da jadik dealer pun :)

    and pernah ber SKII tau.
    inspirasi = kakak aida. dia memang bertahun dah ber SKII.
    aida terpengaruh la dgn dia.
    tapi tu la. jap je. mahal lah :) ha ha ha....
    but memang SKII terbaik. kakak punyer muka floles i tell u.
    sape yg ada rezeki lebih, wajib lah ber SKII.

    ReplyDelete