KAIN PASANG NUR AQEELA RESEPI TIPS NIAGA LUAHAN HATI

Thursday, 27 July 2017

DISCOUNT BESAR-BESARAN DI BULAN SYAWAL

Assalamualaikum

Hari pertama raya baru-baru ini (June 2017) akak menerima terlalu banyak wasup dari custmer, mereka gembira dan berpuas hati memakai baju-baju raya menggunakan kain pasang yang dibeli dari kedai online akak, sampai kan masa raya pun busy dengan wassup. Akak pun happy bukan kepalang sehinggakan membuat discount besar-besaran bulan syawal, bila baca wasup mereka memang seronok semangat nak menjual terus melonjak ke tingkat paling tinggi tau, happy happy la la la la

Banyak-banyak gambar-gambar custmer kan, gambar ini yang menarik perhatian kerana gambar pernikahan ini sangat cantik dan dia berani menggunakan rona terang kebiasaan kita hanya suka menggunakan warna putih dan cream semasa akad nikah betul tak???? eh tak betul yeee.. namun dia menggunakan warna mint green yang sedikit terang tetapi tetap cantik dan penuh keyakinan.
cantik tak dia menggunakan kain dari material como crepe berwarna mint green 

so sweet gitu...

Kain pasang yang digunakan adalah dari material como crepe, material jenis ini amat sesuai untuk semua design baju dan yang paling penting juga sesuai dengan sebarang bentuk badan kata orang jenis kain yang tak cerewet hahahaha kain pun kalo tak kena dengan gayanya boleh jadi cerewet tau..

Kain-kain ini salah satu therapy kegembiraan akak, ia juga satu hobby dan kerjaya santai-santai di rumah sambil jaga anak dan keluarga, memang menyeronokkan dan sekarang akak nak kembali active setelah dua tahun mengurangkan aktiviti berkaitan kain pasang ni, NA pun dah setahun lebih so akak boleh lah drive membawa NA Tanpa ditemani suami. 

Sebagai permulaan akak mengajar NA duduk dalam kereta menggunakan safety belt tanpa car seat, walaupun suami seperti berat memberi kebenaran namun akak rasa ini lah masanya untuk NA belajar. Harapnya dia boleh duduk diam dalam kereta,tidak seperti kebiasaan bila bersama kami, memanjat bak spider girl.


tengok anak dara serang ni, memang suka memanjat kan, ini lah tempat feberet dia, hati-hati sayang,mama bagi manjat setinggi mana pun NA boleh sebab mama ada di belakang memastikan awak selamat.
Kalo korang mahu cuci mata melihat koleksi kain pasang kami boleh klik jer banner dibawah ni nati korang like jer fb cotton murahdancantik


Ok lah sampai sini dulu cerita kita ada masa terluang kita borak-borak lagi ye....byeee


sharing is caring........

Post a Comment
copyright RESERVED For LULU MATZAM | Template Design By SIS HAWA

Recent Comment

FOLLOW ME