KAIN PASANG NUR AQEELA RESEPI TIPS NIAGA LUAHAN HATI

Tuesday, 11 July 2017

KEMBALI BERSIARAN DI BULAN SYAWAL

muka seronok nak balek kg, tgh tunggu boarding 


hai hai hai semua, assalamualaikum salam ku ucapkan dan salam syawal untuk semua sahabat handai sekalian yang jauh mahupun dekat muheeee.

lamanya tak menghupdate blog, dekat dua bulan kot, sebab apa tak lain tak bukan fenat giler melayari ramadhan dengan seorang anak yang active merangkak dan memanjat bak spider-girl.

cerita ramadhan, alhamdulillah dapat menghabiskan sebulan puasa dengan lompang 3 dengan sebab tak bersahur dan anak demam, macam manja jer kan sebab tak puasa, ada anak breast feed lain tau bukan sebab diri sendiri sebab anak yang  meragam susu sikit jer kuarnyer...yang dah jadi mak mak pasti paham..

cerita raya pulak, alhamdulillah 11 hari balek kampung tawau sabah, sungguh meriah dan kesimpulannya balek raya tak yah hangkut semua baju dalam almari kang tak terpakai, buat berat beg jer nasib baik lah MAS airline sangat best tak kesahnya exceed luggage.
gambo ayah ngan anak je lah gambo mama tak dak 

gambo awak je lah anak..rambut ikat pokok kelapa 


cerita selepas sampainya di KL, oh my kain pasang rm10k sales nak pos out dalam masa sehari, pitam seketika namun alhamdulillah berjaya jugak walaupun ada yang tercicir pos.

kesimpulannya syukur alhamdulillah masih ada masa lagi untuk hari ini menjenguk blog moga makin sensasi dan terkini blog akak ni... aminnn


sekarang ada offer kain pasang sehingga hujung bulan ni memang kaw kaw offer lebih murah dari market terbesar KL




Post a Comment
copyright RESERVED For LULU MATZAM | Template Design By SIS HAWA

Recent Comment

FOLLOW ME