KAIN PASANG NUR AQEELA RESEPI TIPS NIAGA LUAHAN HATI

Tuesday, 25 July 2017

SUKARNYA MENCARI TUDUNG YANG SERASI, AKHIRNYA TERBELI DARI SPAIN

Taraaa nampak macam pakai tudung bawal kan, memang senang nak bentukkan dia, size besar pulak tu menutup bahagian dada dan mudah untuk mak mak yang masih breat feed
Assalamualaikum....

Banyak-banyak cerita di bulan ramadhan (jun 2017), cerita tudung yang akak seronok nak share, alkisahnyer akak membeli tudung dari spain urope huhuhhhh kejap-kejap lagi kita story morry kenapa dari spain

Sejak memakai hijab 5 tahun lepas akak belum terjumpa lagi sejenis tudung yang selesa di pakai, citarasa akak lain macam sikit, nak yang simple dimple ajer pastinya tak intrend langsung...

Datang lah lofa hijab,burung hantu hijab,fareeda atau ariani yang lawa cun melecun itu tapi akak tak berkenan, kalo beli pun pakai sekali dua dan akan menjadi hadiah kepada anak-anak buah.

Satu hari tu akak ter cuci mata dekat website ZALORA tetiba ternampak scarves yang secara mata kasarnya selesa dan bersize labuh dari koleksi MANGO harga pun kira ok lah tak mahal dan tak murah rm59 inc.postage so akak tak berfikir panjang dan terus membayarnya, alhamdulillah ia tak mengecewakan, sangat selesa dan yang paling penting size 180cm x 100cm dan kesimpulannya akak pun jatuh cinta lah dengan tudung sepertinya.
harga zalora rm59 free pos
harga website MANGO rm59 + rm40 postage
Bulan ramadhan baru-baru ini akak cuak sedikit kerana design tudung raya tidak terfikir lagi,pening jugak mikirin masalah tudung ni, Malas nak fikir panjang akhirnya akak decide  mahu menggunakan scarves dari koleksi MANGO sahaja, dan kebetulan ketika itu website MANGO Malaysia pula tengah sale, koleksi scarves yang menarik pun memang banyak namun malangnya postage cost rm40 untuk sehelai tudung, mahal giler u allssss manakala harga sale sehelai scarve rm39 yang harga asalnya rm59 kiranya postage lebih mahal dari harga tudung jikalau nak free shipping kena beli barang rm400 ke atas, akak nak beli 2 3 helai ajer lingkungsn harga rm100. haduiiiiii fening fening mak

Penat memerah otak akhirnya minta suami tercinta menemani ku mencari outlet MANGO, bila ke Alamanda dukacita kedai dia dah tutup selama-lamanya,IOI putrajaya mmmmmm malangnyer outlet MANGO tak wujud lagi dan yang terakhir outlet sunway piramid lagi malang kedai nyer besar tapi tak dak jual scarves..nangissssss

Ok lah beli online jer jawabnye, beli lah semua scarves sehingga rm400 untuk dapatkan free shipping, so dapatlah 6 helai scarves dan 2 helai baju NA, bila dah bayar email pun sampai,katanya bungkusan itu akan sampai dalam 5 hari waktu bekerja, dalam hati kata pasai pa lambat sangat kawasan KL jer pun, than dapat satu email lagi untuk tracking no, bila akak track ingatkan salah no. dua kali jugak confirm that tracking no sebab location penghantaran adalah dari Spanyol, biar betul ingatkan scarves tu semua dr KL, patut lah tak jumpa dekat outlet hari tu rupa-rupanya from spain uhuuhuhkkkk.

Monday, June 19, 2017 at 17:17Origin Service Area:
         BARCELONA - PALAU DE PLEGAMANS - SPAIN
Processed at BARCELONA - SPAIN
Destination Service Area:
      KUALA LUMPUR - BANDAR SRI KEMBANGAN - MALAYSIA






Taraan happy nye mak mak dapat tudung, rasa hati berbunga-bunga, material sangat mak suka sebab jenis sejuk macam kat dalam tudung ada aicond


Betul u allsss senang nak bentuk bila pakai, scarves ni ala -ala tudung santai-santai dato vida hahah serious cakap dato vida kalo lepak santai dia suka guna scarve mcm ni dan akak pernah komen dekat wall fb nya merayu simpati agar dato vida sudi menghadiakan scarve yg dia pakai kepada ku namun hampa dia tak baca pun hahaha
itu lah ceritanya berkaitan tudung raya, korang kalo ada tudung best dan murah mai lah share kot kot berguna untuk wanita sejagat penghuni alam seperti ku..


Perbualan antara suami dan isteri, si isteri meminta izin untuk membeli tudung online

Isteri: Abang....syg nak beli tudung size labuh tau, sebab senang bila NA menyusu, tak perlu gunakan nursing         cover
Suami : beli lah sayang..sebesar cadar pun tak apa.....
Isteri: haikkkk perli keer aper tu?????



Post a Comment
copyright RESERVED For LULU MATZAM | Template Design By SIS HAWA

Recent Comment

FOLLOW ME