Wednesday, 2 August 2017

CIRI-CIRI KAIN PASANG DARI MATERIAL CREPE

Tekstur permukaan kain pasang como crepe,kod warna J50 ocean blue
Assalamualaikum...

Hari ini akak nak share sedikit berkaitan ciri -ciri material crepe samada dari jenis polycrepe, como crepe, korean crepe dan lain lain lagi, kebiasaaanya material ini tidak banyak berbeza, jikalau ada perbezaan pun dari segi texture samada lebih kasar atau sedikit kasar.

Disini akak nak share ciri-ciri material como crepe yang menjadi koleksi kain pasang jualan kami

🌹texture permukaan kain seperti ciffon crepe namun ia tebal dan tak perlu di lining
🌹jika Dilihat dengan lebih dekat permukaannya seakan berbiji biji kasar
🌹kain pasang sangat lah trending sejak 2016 sehingga kini
🌹material yang lembut , gebu dan berat
🌹selesa bila dipakai bak kata orang sedap pakai, sejuk aje
🌹kain beralun dan jatuh bila pakai
🌹sangat mudah iron, sesenang 1 2 3 siap
🌹tidak mengikut bentuk badan pendek kata tak nampak seksa gitu
🌹selalu digayakan oleh artis Tanah air
🌹sesuai digayakan pada Semua jenis fesyen baju seperti baju kurung,kebaya,kebarung,blouse,skirt,tudung mahupun baju melayu
🌹mempunyai pilihan sehingga 35 warna

Ok jom cuci cuci mata dengan gambar-gambar kain pasang kami boleh juga like page cotton murahdancantik untuk melihat pelbagai lagi kain menarik









9 comments:

  1. Ccl suka pilih material kain yang senang digosok . Pwrnah sekali beli jenis kain yang cepat kedut . Gerak sana sini sikit cepat haa kedutnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh jimatkan masa kan tak perlu gosok beriya iya...🌹🌹

      Delete
  2. Ccl suka pilih material kain yang senang digosok . Pwrnah sekali beli jenis kain yang cepat kedut . Gerak sana sini sikit cepat haa kedutnya

    ReplyDelete
  3. cantik semua Lu kain mu ...
    yang aku beli dari kau kan Lu 2 tahun lepas,
    masih lagi ndak berjahit ...
    sayang aku kain tu bah ...
    yang kau bagi aku FOC sepasang tu, aku pi hantar jahit,
    kunun mau pakai, kain tu cantik sangat ...
    tapi tailor tu jahit salah, frust betul aku ...
    simpan jadi kenangan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak iya kah mpy...lama nya sudah tu🤔🤔🤔

      Delete
  4. Cantik betul warna warna dia kan...sampai tak tau nak pilih warna apa...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi mata pun berpinar pinar kan😇

      Delete
  5. Ita Athirah Ahmad2 August 2017 at 21:04

    Cantik sangat warna warna ni, rambang mata nak pilih.

    Feel free to visit blog kita juga ya

    http://thevitaviral.blogspot.my/

    ReplyDelete