Saturday, 28 October 2017

2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC

Assalamualaikum....

Alhamdulillah syukur nikmat Allah diberi kesempatan masa untuk join  "2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC"..hakak tak pernah join mana2 giveaway sebelum ini, ini pertama kali sejak mula ber blog, harap lah rezeki hakak kali ini menang cewahhhhh...

http://www.atiehilmi.com/2017/10/2nd-giveaway-atiehilmicom-ft-1st-dental.html

jommmmmm kengkawaan semua, mari meramaikan "2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. kalo korang berminat click ajer banner kat atas, mudah dan sonang kan..

Tarikh Tamat :
30 Oktober 2017
kat bawah ni hakak copy syarat2 that giveaway tau..

1 :  LIKE FANPAGE :

2 : FOLLOW INSTAGRAM :

3 : SUBSCRIBE YOUTUBE CHANNEL :

4 : buat satu entri kat blog korang yang bertajuk "2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC"

5 : follow blog http://www.atiehilmi.com

HADIAH

pihak penganjur 1st Dental Clinic berbesar hati nak bagi RM 50.00 untuk 6 orang pemenang !! maksudnya jumlah keseluruhan adalah RM 300.00 !! wah !! kalau 6 orang pemenang maksudnya besarlah peluang korang nak menang ni.. hee~

RM 50.00 X 6 orang pemenang !!!

jommmmmmmmmmmmmmm join giveaway....

0 Readers ♥:

Post a Comment