Friday, 27 October 2017

BELI TABLE RUNNER YANG MURAH SEHINGGA 70% DISCOUNT

Assalamualaikum....

Tetiba muncul kembali dekat blog setelah sekian lama menyepi dari menulis uhukuhuk...semenjak seminggu ni akak bukan main happy lagi, memandangkan Aqeela dah pandai duduk diam dalam kereta tanpa menggunakan car seat, ini bermakna akak dah boleh keluar berdua dengan dia tanpa ditemani oleh encik suami, huuhhhh lega rasanya bila boleh drive semula setelah hampir dua tahun tidak membawa kenderaan sendiri.

Bila dah boleh drive ni, tempat yang menarik minat akak adalah shopping kompleks, makanya sampai lah ke AEON Equin Park berdekatan dengan rumah, itu yang terbeli table runner murah kain pulak jenis linen cotton apa lagi akak grab lah 4 helai dalam lingkungan rm25 ke empat empat table runner tersebut, sebenarnya table runner itu akak gunakan sebagai alas kaki di dapur, akak langsung tak menggunakan ia sebagai alas meja, kekerapan penukaran alas kaki di bahagian dapur setiap 3 hari sekali tukar dan basuh, itu yang akak suka beli dari fabric linen cotton memandangkan ia mudah di basuh menggunakan mesin bila kerap kena basuh makanya cepat lah faded dan rosak alas kaki itu, makanya sekali lagi akak beli lah 4 helai bila terjumpa yang murah2 ajer plus kain jenis berkualiti..

korang faham tak apa akak nak sampai kan hahaha, macam ayat keling kan..tak per point dia pegi lah cari table runner itu di jusco discount sehingga 70% quality memang tip top dr fabric linen cotton..

table runner yang di tukar ke floor runner gitu. memandangkan table kat rumah ni memang tak letak apa2 jenis alas pon sebab rimas pulak mak tgk nyer kat atas meja tu haaaa
table runner mak ni letak cenggini, percikan air boleh serap2 agar tak licin lantai tu haa, lagi pon bila berdiri kat situ tak lah kaki rasa sejuk2, yang dulu nya bahagian itu akak letak carpet memandangkan carpet tak leh masuk mesin kena guna basuh tangan pulak nya masa sensorang dulu rajin lah basuh bila dah ada anak ni, oh tidak lah mak nak basuh tangan carpet tu haaa
hamboi diaaaa...shopping ker tu???

paling suka nai trolly, naik lif naik escalator, asyik nak turun naik jer penat mak layan

tegk lah sayang...janji tak minta beli ye



0 Readers ♥:

Post a Comment