Saturday, 28 October 2017

CIRI-CIRI KAIN PASANG SAKURA COTTON

Assalamualaikum...

Korang yang mencari kain pasang untuk keramaian, pakai ke office atau nak pakai masa hari raya, boleh cuba kain pasang sakura cotton ni, hampir 4 tahun hakak jual dan alhamdulillah masih lagi mendapat perhatian ramai, kalo tak masakan hakak boleh jual sehingga ke hari ini ewahhhhh..

kat bawah ini ,hakak bagi sedikit ciri-ciri kain pasang sakura cotton tersebut


1. tekstur permukaan kain ada garis halus

2. sejenis kain yang bukan seperti japanese atau english cotton

3. ada campuran cotton dan satin

4. emmangnya diakui tahan lasak tidak mudah tertarik, carik atau seumpanya

5. ironless, iron sikit-sikit jer siap, tak perlu nak iron sampai berpeluh ketiak tau
6. Bahagian hadapan dan belakng kain adalah sama
7. Tak perlu penjagaan yg rapi, boleh dibasuh menggunakan mesin basuh semudah ABC
8. pastinya warna tidak luntur
9. Tidak berkilat seperti satin
10.sangat sesuai utk baju melayu, kemeja, blouse, dress, pelbagai fesyen baju kurung dan macam2 lagi
11) melebihi 30 pilihan warna menarik

CIRI-CIRI KAIN PASANG SAKURA COTTON

untuk mengetahui dengan lebih lanjut boleh Klik link Di bawah

kalo nak skodeng-skodeng testimoni kami klik saja disini https://www.facebook.com/commerce/products/1303183243126463/



CIRI-CIRI KAIN PASANG SAKURA COTTON

CIRI-CIRI KAIN PASANG SAKURA COTTON

 CIRI-CIRI KAIN PASANG SAKURA COTTON
 CIRI-CIRI KAIN PASANG SAKURA COTTON

CIRI-CIRI KAIN PASANG SAKURA COTTON

CIRI-CIRI KAIN PASANG SAKURA COTTON

CIRI-CIRI KAIN PASANG SAKURA COTTON

untuk mengetahui dengan lebih lanjut boleh Klik link Di bawah


kalo nak skodeng-skodeng testimoni kami klik saja disini https://www.facebook.com/commerce/products/1303183243126463/



0 Readers ♥:

Post a Comment