Wednesday, 1 November 2017

BERJAYA LETAK FACEBOOK PAGE DAN INSTAGRAM

Assalamualaikum....

hihiiiihi gelak sambil tutup mulut, mesti ada yang mengata haper lah baru tau ke macam mana nak letak dua benda ni, orang dah 5 tahun dulu tau dah..

pening tau mak nak buat bendah alah tu, jenuh copy paste, tukar and tukar terutama sekali tang Instagram, itupun macam kecik bebenor kat tepi tu, facebook page pulak besaq kedabaq pulak, haish berpeluh ketiak tukar tukar so mak biarkan je lah macam tu janji hado..

korang sudi sudikan lah like facebook kain pasang hakak ye, insta sekali tau tau tau terima kaseh...


BERJAYA LETAK FACEBOOK PAGE DAN INSTAGRAM
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut boleh PM ke link Di bawah..
http://www.wasap.my/6019-2210074/polycrepe/sakura
http://www.wasap.my/6012-3700427/polycrepe/sakura
atau terus pm ke https://www.facebook.com/kainmurahdancantik/messages/

0 Readers ♥:

Post a Comment