Saturday, 25 November 2017

FATTAH KO MEMANG HIGH TEST KAN DULU LOFA SEKARANG FAZURA

Assalamualaikum....
Majlis pertunangan Fazura dan Fattah Amin telah berlangsung 13 November 17

Ramai sangat yang share cerita Fazura Vs Fattah Amin, akak pun tak nak ketinggalan juga sebab akak one of the fan Fazura phew phewwww...

Tetiba rasa gembira campur sedih pulak bila Fazura tunang dengan si Fatta, apesal lah akak ni terjebak dengan cerita cinta mereka, macam lah pajura tu kenal akak kan hihhiih, bukan apa setiap malam bertekak dengan Mr.husband sebab Fazura bercinta dengan Fattah, akak mati-mati kata Fattah tu bukan test Fazura lah, Fazura high test setanding dengan lebel nama dia,setakat Fattah tu dot dot dot tak kan Faz berkenan kot, mai sini nak bagi tau Fazura tu test anak raja tau, Mr. husband pun geleng kepala, pening kot ada wife macam ni, emosi like Fazura tu adik dia kot khikhiki...
Fazura telah mengenakan busana berwarna lilac yang direka oleh Rizman Ruzaini

Akak faham pasal jodoh itu ketentuan Ilahi, tapi akak tak paham why akak jadi gembira bercampur sedih, why why, nampaknya ini memang kes banyak masa untuk sakit kepala....

Apa pun tahniah dan selamat bertunang Fazura dan Fattah semoga sampai ke pelamin dan berkekalan hingga akhir hayat, pesanan untuk Fattah ko memang high test kan, dulu si Lofa dan sekarang ko dapat si Fazura pulak, kalo ko tak jaga baik-baik si pajura kesayangan akak tu siap ko pattah akak patah-patahkan tengkuk engko....hahahahha
Inilah dia Rizman Ruzaini yang mereka busana Fazura berwarna lilac iaitu kebaya yang di tempah khusus (custom-made) berinspirasikan ropol era Victoria. 

Ok lah akak nak sambung tengok gambar pertunangan mereka, seweet meweet sangat lah....
Manisnya senyumana Fazura, terpancar kegembiraan di wajahnya.

Hamboi sewwwwet gitu, semoga korang berdua kekal hingga Jannah


Dulang man and dulang girls
Family mereka berdua

Detik-detik manis pertunangan mereka





5 comments:

  1. Nurul pun tak boleh terima ..... hahaha.. tapi takpe la, andai dah jodoh mereka kan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah nurul akak masih mencuba untuk menerima fattah...

      Delete
  2. Haha, lu sep sikit. Aku pun suka fazura..
    Tp aku mmg suka fazura n fattah....
    Fazura sweet, fattah pula jenis caring rasanya...
    Ni semua gara2 aku follow cerita hero seorang cinderella...
    Aku suka clip behind the screen dorg, mmg awesome.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha aku pun ndak paham kenapa aku suka fazura, munkin sebab cerita tu jugak lah, haisssshh

      Delete