Sunday, 19 November 2017

KAIN PASANG SEDONDON RAYA 2018 MAMPU MILIK DAN JIMAT DI MUSIM EKONOMI YANG SEDU SEDAN

Assalamualaikum...
KAIN PASANG SEDONDON RAYA 2018
untuk pilihan yang lebih banyak boleh like facebook kami

Kebiasaannya di akhir-akhir tahun seperti ini, peniaga kain online memang akan busy mencari dan menjual kain pasang untuk pembelian hari raya tahun depan (2018) tukang jahit pun dah mula mengambil upah jahit untuk raya dan mereke kebiasaanya akan tutup mengambil order sebulan atau dua bulan sebelum raya kiranya dalam bulan 3 atau 4 tukang jahit dah tutup ambil upah jahit, mereka pun nak berehat jugak dalam bulan ramadhan kan.
KAIN PASANG SEDONDON RAYA 2018
untuk pilihan yang lebih banyak boleh like facebook kami

Tahun ni peniaga kain seperti saya mencari kain plain yang harga mampu milik jer yang semua orang boleh pakai satu family dan harga yang tidak membebankan, ye lah sekarang ni ekonomi makin sendu semua kena berjimat cermat, kang pakai baju lawa-lawa tapi hutang apa cerrrrr...
KAIN PASANG SEDONDON RAYA 2018
untuk pilihan yang lebih banyak boleh like facebook kami

Untuk jualan akhir tahun ni akak menjual kain pasang HEAVY PREMIUM COMO CREPE, size bidang 60' harga dalam range rm11 semeter dan biasa lah kedai online akak memang percuma penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia manakala sabah/sarawak dikenakan charge sedikit.
KAIN PASANG SEDONDON RAYA 2018
untuk pilihan yang lebih banyak boleh like facebook kami

Kain pasang heavy premium como crepe
✔️Murah giler
✔️Cantik giler 
✔️Tak jupa lah yang paling murah lagi
✔️Percuma pos
✔️Boleh beli potong potong
✔️Harga terlajak murah
✔️Harga mampu milik
✔️Harga jimat

0 Readers ♥:

Post a Comment