Monday, 27 November 2017

Psssstt BETUL KER FATTAH DAN FAZURA NIKAH MALAM TADI, MAKCIK BAWANG BAWA BERITA

Assalamualaikum....
Gambar Fattah dan Fazura selepas diijab qabul 

Langsung dari bilik berita makcik bawang, dengarnya  Fattah Amin 27, dan Nur Fazura 34 telah selamat diijab qabul di Kuala Lumpur pada 9.30 malam tadi.

Betul ke tak makcik bawang tak tahu lagi, makcik dah pergi merisik di segala ceruk media sosial nampaknya belum ada kesahihan cerita ini. Kalau betul pasangan ini sudah melangsungkan pernikahan, sudah tentu peminat  #FattZura boleh berdendang gembira kerana idola mereka telah menjadi pasangan halal.

Ada nampak mamy happy?????? ya happy sangat, sweet couple of the year huyeeee..Sebenarnya kan makcik masih tak boleh move on dengan berita ini, makcik cuba menyembunyikan rasa kesedihan namun apakan daya...

Pedulikan perasaan makcik, yang penting Fattah boleh menjaga Fazura dengan sebaik-baikknya, don't play play ya Fattah, makcik kat sini memerhati dari jauh, jangan cuba-cuba menyakitkan perasaan Fazura tau.

Tahniah dan selamat pengantin baru moga kekal hingga akhir hayat....amin ya rabb. jom layan gambar-gambar manis Fazura,
















1 comment:

  1. Haha, lu marilah kita move on....
    Aku happy dgn fattzura, mmg how i wish dorg ni couple n kawin. Wah gitu.
    Moreover, fattah mmg serius bha, see mana ada cinta lama lama,
    Terus pinang n nikah...
    Gosip yg bukan2 pasal dorg ni pun ndak kedengaran, so cheers lu.

    ReplyDelete