Friday, 10 November 2017

SHOPPING TUDUNG DI ZALORA

Assalamualaikum..



Hai ibu bapa anda sakit kepala dengan destinasi shopping online dalam talian yang tengah sale besar besaran, akak memang sakit kepala dengan perangai diri sendiri yang kejap-kejap nak beli barang online di ZALORA fening mak tengok account, asyik berkurang jer menambah tak tak lagi hadoiiii...ok abaikan janji shopping dekat ZALORA kalo tak shopping lagi sakit kepala mak dibuatnya. Mak memang minat giler scarf MANGO so apa lagi memang mak grab lah dua pasang pulak, terui lega dari sakit kepala panadol extend pun tak secepat itu menyembuhkan sakit kepala mak

zalora

zalora
Dalam wishlist ZALORA tu tak payah cerita lah banyak sangat yang beratur tunggu kepala otak mak hang baru tekan proceed payment, bila otak normal mak berkira kira sikit nak beli, tambah tambah lagi bila terbayang en.suami yang collect parcel kang menambahkan sakit kepala mak. sebelum raya puasa baru-baru ni, akak ada bercerita tentang scarves dari koleksi MANGGO dalam entry INI.. eh eh macam entah haper haper jer review aku kat sini, banyak lagi nak citer ni, sebab banyak sangat shopping sampai lupa nak type ape dah...Ok lah mak mak kakak kakak semua selamat bershopping sakan ye.







0 Readers ♥:

Post a Comment