Tuesday, 6 February 2018

DAH BOLEH DAH PILIH KAIN BAJU RAYA TAHUN NI, TAILOR PON DAH WARNING NAK TUTUP TEMPAHAN

Assalamualaikum semua....

Korang dah buat meeting baju raya ke u alssss??? Haaaaa belum lagi, korang tau tak tailor dah start warning nak tutup ambil kain dah, kakak-kakak tailor kita ni amat diperlukan sekarang ni, kalo diorang marah tak pakai baju raya seret ke lantai kita tahun ni, terpaksa beli baju siap lah yg gelebeh sana gelebeh sini kalo cek mek molek badan mungil tu ok lah pilih baju siap, kalo badan mak yang bak guni ni kena lah cari tailor  suh buat ikut badan size guni jugak.

Mak kena guna khidmat tailor jugak, bukan sebab size badan sahaja tapi mak ni fasionable orangnye nak design baju ikut taste mak, tahun ni nak baju labuh cecah lantai pusing ke siling, bahagian lengan pulak mak nak buat gelombang-gelombang tsunami ache, hanya tailor sahaja yg boleh design citarasa mak, yang dah siap nak beli kompem takdak kan..

Kalo korang mencari kain jenis yang boleh buat design macam- macam kan korang pilih je kain jenis HEAVY PREMIUM COMO CREPE, kain jenis ini memang sesuai sangat nak buat baju wanita kosmopolitan, kain tak cerewet bila jahit tau, kain tak minta di bebel oleh si tukang jahit, kalo jahit senang dan cepat nau nau siapnya tukang jahit pun senyum jer jahit baju korang nati.

Makin ramai suka buat baju dari material crepe sebab senang nak jaga dan senang designkan dia jadi baju meleret sampai ke siling pun boleh,lepastu pusing balek meleret ke lantai lagi boleh, nak bentuk bentukkan dia jadi gelombang tsunami kat lengan pun sangat sesuai..ini fesyen mak tahun ni lah ni, ko hadoooo.

Memang best lah kain ni boleh buat design apa sahaja mengikut kehendak manusia,

Kalo korang mencari kain jenis macam ni, kain ini lah yg paling sesuai, serius minah tak tipu tau,kalo tak percaya mai lah tgk testimoni kami pasti tutup mata terui beli jer dah lah tu regenye murah bebeno dr pasaran, quality pulak sama dengan pasaraya terkemuka negara.

untuk mengetahui dengan lebih lanjut boleh Klik link Di bawah
http://www.wasap.my/6019-2210074/heavypremiumcrepe

http://www.wasap.my/6012-3700427/heavypremiumcrepe

atau terus pm ke https://www.facebook.com/kainmurahdancantik/messages/

kalo nak skodeng-skodeng testimoni kami klik saja disini https://www.facebook.com/commerce/products/1303183243126463/

Ciri kain pasang heavy Premium Como crepe

🌹texture permukaan kain seperti ciffon  crepe tp tebal dan tak perlu lining
🌹jika Dilihat dengan lebih dekat permukaannya seakan berbiji biji kasar
🌹kain pasang sgt sgt trending sejak 2016 sehingga kini
🌹material yg lembut dan gebu gebas miau miau.
🌹sgt sgt sedap pakai, sejuk aje terasa macam ada aircond dalam baju
🌹jatuh beralun bila pakai tau
🌹sgt mudah iron, gosok sikit sikit ajer dah mulus
🌹tidak mengikut bentuk badan pendek kata tak nampak seksa gitu
🌹selalu digayakan oleh artis Tanah air
🌹sesuai digayakan pada Semua jenis fesyen baju seperti baju kurung,kebaya,kebarung,blouse,skirt,tudung mahupun baju melayu
🌹mempunyai pilihan sehingga 40 warna















1 comment:

  1. semua pun kaler cantik, rambang mata oooo nak pilih ....nasib baik dah beli dan dah hantar jahit... happy dan tenang terus diri ni :))

    ReplyDelete