Thursday, 8 February 2018

DESIGN BAJU RAYA ZIZI IZETE AMAT SESUAI UNTUKN MAK-MAK YG BUSY BASUH PINGGAN DI HARI LEBARAN

Assalamualaikum sayam sayam semua...
Alo lo lo lo tomeinya mak dengan anak, mak dia memang putih melepak kan,suka zizi berlakon drama memang menjadik.

Dalam cerita cindrela hari tu pun best giler dia berlakon, bila lah dapat tgk dia berlakon lagi, tunggu baby twin besar kot..korang tahu tak baru-baru ni dia dapat baby twins, kalo korang jenis updated insta kompem tau macam mak ni lah,suka bebeno skodeng ig retis.
Dua warna adik bradik ni memang trending sejak tahun lepas, memang feberet mak jemah agaknya
Mak skodeng skodeng ig retis bukan nak menggosip tau tapi mak mencari ilham dari design baju yang mereka pakai untuk dibentangkan kepada customer tersayang mak.
Kain ni jenis como crepe tau
Korang semua mesti dah buat meeting baju raya  tapi masih buntu memilih design yang enegetik kat dapur betul tak?? Mak mak macam kita ni walaupun mak kosmopolitan tapi dapur tetap area paling match kan,Kalo korang dah buntu nak designkan baju raya cuba lah pulak macam zizi punya style ni kompem menawan kalbu di pagi lebaran.
Design ini lah yg mak cadangkan mak mak semua pakai di hari lebaran, memang wowww lah siap keje dapur tanpa menjerit cari kain lap
Kalo basuh pinggan tak jupa kain lap pinggan mangkuk, ada penyelamat hambek jer kain yg terjuntai tu kan sonang keja mak kat dapur tak yah berkejaran mencari kain lap dah ada tersedia kat pinggang ni haaa..kalo nak nampak lagi balen buat kain berjuntai tu kat sebelah lagi haaa nampak lagi fasionable dua belah tangan buat keje sebelah lap meja sebelah lagi lap pinggan mangkuk.

Design macam ni memang khas untuk pagi lebaran time busy melayan tetamu bukan setakat nampak cantik dan anggun semata malahan nampak kerajinan mak di dapur macam selempang kain lap meja makan..
Alo lo lo lo tomeinya dia, baju lawo budak tecit ni, nasib baik tak de kain selempang tepi sekali macam mak
korang kalo nak wat baju ni mai wasup mak utk order kain sahaja tau..kain sahaja bukan baju kain sahaja yg order baju mak kitai kang...
Nah save no phon mak kat sini tak pon clik aje link yg mak bagi ni haa

untuk mengetahui dengan lebih lanjut boleh Klik link Di bawah
http://www.wasap.my/6019-2210074/heavypremiumcrepe

http://www.wasap.my/6012-3700427/heavypremiumcrepe

atau terus pm ke https://www.facebook.com/kainmurahdancantik/messages/

kalo nak skodeng-skodeng testimoni kami klik saja disini https://www.facebook.com/commerce/products/1303183243126463/

ciri kain pasang heavy Premium Como crepe

🌹texture permukaan kain seperti ciffon  crepe tp tebal dan tak perlu lining
🌹jika Dilihat dengan lebih dekat permukaannya seakan berbiji biji kasar
🌹kain pasang sgt sgt trending sejak 2016 sehingga kini
🌹material yg lembut dan gebu gebas miau miau.
🌹sgt sgt sedap pakai, sejuk aje
🌹jatuh beralun bila pakai tau
🌹sgt mudah iron, gosok sikit sikit ajer dah mulus
🌹tidak mengikut bentuk badan pendek kata tak nampak seksa gitu
🌹selalu digayakan oleh artis Tanah air
🌹sesuai digayakan pada Semua jenis fesyen baju seperti baju kurung,kebaya,kebarung,blouse,skirt,tudung mahupun baju melayu
🌹mempunyai pilihan sehingga 40 warna

#heavypremiumcomocrepe
#jualanonlinesahaja

5 comments: