Tuesday, 6 February 2018

KEMBALI BERSIARAN DENGAN KAIN BARU,BAJU BARU,CUSTOMER BARU SERBAH BARU

Assalamualaikum semua...

Hai lah, lamo tak menjenguk blog,memang macam ni eh dunia blogger kadang-kadang cinta, kadang-kadang menci nak nulis-nulis kat blog, bila sinta datang hamboi lah 24 jam ngadap pc tapi bila menci sudah datang berbulan tak nak jenguk blog.

Bila menci datang terasa macam kekasih paksa rela nak log in blog, cerita pukul 7 si Hanan tu kecik molek jer orangnyer eh tetiba pulak masuk cerita lain.eh apa yg mak nak ceghita kat sini, dah lupa pulak adoiii lah..

Ok lah mak nak tunjuk testimoni customer beli kain kat kedai online mak, banyak sangat testimoni best best tentang kain yang mak jual sebab ape sebab kain mak memang awesome toing toing ghituuu.

Ini sebahagian saja tau, kalo nak bnyak lgi mai tgk kat page mak, semua ni testimoni tahun ni paling lama sgt pun testimoni disember 2017 baru-baru ni jer. Ini semua testimoni mak tau takda yg curik testi orang lain.

Ada yang tanya ye mak jual kain ape???mak jual kain pasang heavy premium como crepe dan kain pasang sakura cotton silk nakkkk.
Nak tahu lebih lanjut pegilah jenguk page mak tu, mak tengah malas nak berceloteh pasal kain saat dan ketika ini. Tunggu saka rajin mak tiba naaaa.















0 Readers ♥:

Post a Comment