Saturday, 21 July 2018

TREND KAIN PASANG TERBARU RAYA 2019

Assalamualaikum...

Dah lama tak muncul dalam blog tetiba muncul dengan kain pasang baru la la la la la la..sistur ni kalau bab kain memang hati berbunga bunga,macam satu terapi jiwa, hilang segala macam stress..

Korang tau tak kain pasang jenis Twist Cotton Linen ni semakin trending di alam maya tau. Lelaki, wanita, tua, muda dan kanak-kanak memang sangat sesuai dengn fabric macam ni. Sebab apa sesuai??? Mai sini sistur bagi tau kehebatan kain pasang twist cotton adalah seperti yang berikut :


  • Tidak terdapat garis-garis pada permukaan kain seperti sakura cotton silk
  • Tenunan yang sangat rapat so kain tak mudah carik atau koyak
  • Mudah diserap/ menyerap peluh
  • Fabrik yang ringan tapi jatuh terletak bila pakai
  • Kain yang sejuk.
  • senang dicuci sekiranya terdapat kotoran makanan atau minyak.
  • boleh di basuh menggunakan tangan, mesin basuh mahupun dry clean.
  • tidak mudah renyuk.
  • less iron
  • kemas bila pakai
  • tidak mengecut selepas pembasuhan
  • warna tidak luntur
  • sesuai untuk pelbagai jenis fashion baju lelaki dan wanita




Sebagai pengenalan, sistur hanya ada 14 warna sahaja, warna lain akan sampai dalam beberapa hari lagi dan InsyaAllah kain jenis lain juga akan sampai, doa doakan yer semoga semuanya berjalan dengan jaya nya.

Harga????  Ok lah berkaitan dengan harga pula korang boleh chek it out di website lulukainpasang.com banyak pilihan kain juga kat sana, korang boleh telek belek macam - macam jenis kain, memang best sebab harga pun murah-murah githuu dah lah murah kualiti pun tip top

Kain pasang Twist cotton linen mempunyai permintaan yang semakin tinggi lebih lebih lagi untuk kegunaan hari raya 2019 nati, ehhh!! tapi bukan untuk raya jer tau, pakai ke pejabat pun sangat lah selesa, sejuk dan menyerap peluh kita duk pejabat sampai lebih 8 jam, kerja-kerja pejabat pulak ada yang berjumpa orang ramai,ada yang duduk saje monitor Fb sambil tengok page sistur hihihi, ada yang kuar pegi jupa client, ada yang pegi site tanpa dirancang terkadang pulak tu terpakai kurung..haaaa korang jangan risau kalo dengan twist cotton linen, tiak tak melekik lekik pun, peluh tiak akan diserap sepenuhnya haisssh selesai satu masalah iaitu mengurangkan tengit tiak yang semerbak githuu..


Citer bab peluh tiak ni kan, sistur ada satu cerita benar yang diceritakan kepada sistur oleh mereka sendiri, katanya bangla atau pakistan lebih suka baju yang tak serap peluh tau, dia kata bila berpeluh, peluh tu akan menitik nitik jatuh ke lantai tak lah baju tu kotor atau basah dengan peluh, aduhhh fatut lah boleh fitam kita duk sebelah dia...

Tapi kain twist cotton linen mempunyai kuasa serapan peluh yang pantas,tiak yang kerap mengeluarkan peluh tu memang patut memiliki kain pasang twist cotton linen, bila serap peluh bau badan pun berkurang, habis masalah jimat deodorant.

Ni ceghita pasal tiak ker pasal kahen ni, sambil menyelam sambil minum air..ok lah sampai sini dulu nati sambung ceghita pasal lain pulak...babai jumpa lagi ta ta ti ti tu tu

3 comments: