Friday, 17 August 2018

KAIN PASANG EGYPTIAN COTTON LINEN BIDANG 60' YANG EMMANGNYA TERKINI DAN TERCANTIK GITHUUU

Assalamualaikum semua....
https://lulukainpasang.com/product-category/egyptian-cotton-linen/
hai hai u alssss apa cer???? kakak opcoz cerita kain baru lagi huyeeeee, penjual kahen kan pastinya sentiasa dengan cerita ceritu kahen.

Ok lah kita mulakan cerita pasal kain pasang Egyptian Cotton Linen yang terbaru dalam jualan kakak, ya kain jenis linen menjadi pujaan ramai tahun 2018, sebelum ini kakak ada bercerita tentang kain pasang Twist Cotton Linen disini

Kali ini pula kakak muncul kembali dengan sejenis kain linen lagi yang lebih halus dan lembut materialnya berbanding Twist Cotton Linen

Kenapa kena ada dua jenis kain yang hampir sama tapi tidak serupa, ya kakak mahu memenuhi permintaan custemer kakak yang pelbagai, ini kerana customer kakak ada yang menyukai sejenis linen yang lebih keras sedikit berbanding yang lebih lembut, so disini kakak teleh memberikan mereka dua pilihan samada mahukan material yang lebih lembut atau sebaliknya.

Kain pasang Egyptian Cotton Linen sememangnya dari material yang lebih lembut dan berat, apabila dipakai ia nampak jatuh terletak githuuu. kalo korang dah berminat kan pegi jer dekat website kakak di www.lulukainpasang.com

Jangan risau kainnya sesuai jugak untuk kegunaan kaum adam, so boleh lah beli sedondon dengan incik suami dan anak2 lelaki, ya kain ini sangat lah selesa dipakai di mana-mana sahaja, kenduri keramaian, ke pejabat, ke shopping kompleks, ke masjid ofkoz semua tempat amat lah sesuai digayakan.
 


Sebab apa orang makin suka Egyptian cotton Linen yang kakak jual ni, sebab dia mempunya beberapa kelebihan sepertinya

  • Bidang 60’
  • Lebih lembut, berat dan gebu
  • Mudah diserap/ menyerap peluh
  • Fabrik yang ringan tapi jatuh terletak bila pakai
  • Kain yang sejuk.
  • senang dicuci sekiranya terdapat kotoran makanan atau minyak.
  • boleh di basuh menggunakan tangan, mesin basuh mahupun dry clean.
  • tidak mudah renyuk.
  • less iron
  • kemas bila pakai
  • tidak mengecut selepas pembasuhan
  • warna tidak luntur
Detail ada di website tau, lebih pantas dan senang githuuu tapi kalo nak wasup2 pun boleh jugak
Klik link link Di bawah ni
wassup lulu 1
wassup lulu 2

0 Readers ♥:

Post a Comment