Tuesday, 7 August 2018

MERDEKA SALE SEHINGGA 19 SEPTEMBER 2018

Assalamualaikum...

Memandangkan ramai sangat customer tanya pasal sales, sistur pun bukan boleh suka suka hati mak bapak ai bagi sales sepanjang tahun 12 bulan macam Mr. J.
Raja sehari menggunakan warna soft peach crepe

Mr. J takfelah dia ada kilang dekat china, dia buat sale 12 bulan setahun pun tak da hal lah, kicik punya syerita lah, kalo kakak mau makan pasir, huntung ke laut dalam, tapi sempena merdeka ini kakak buat jugak lah sale untuk semua customer tercinta kakak...
comelllllnya raja sehari ini menggunakan warna off white crepe

Ok now Merdeka Sale telah berlangsung sehingga 19 september sahaja, kalo korang jenis yang prepare baju-baju raya awal baik lah beli sekarang ye, memang korang akan mendapat penjimatan berganda-ganda tau,
salah seorang customer yang menggunakan kainpasang heavy premium como crepe dalam wedding dia, banyak lagi wedding yang menggunakan como crepe kakak ni korang kalo nak tengok boleh klik website atau page 

Merdeka Sale hanya tertakluk pada kain pasang heavy premium comocrepe sahaja ya, kain lain belum ada planning nak buat sale lagi ya.
yang ini pulak gambar raya customer menggunakan crepe lavender, dia pesan letak gambar family dia dekat page sebab baju lawa otomatik gambar pun lawa ceh ceh

Macam biasa lah kain-kain akak dah di senaraikan ciri-ciri kain tersebeut sepertinya di bawah :
Ciri kain pasang heavy Premium Como crepe
  • texture permukaan kain seperti ciffon  crepe tp tebal dan tak perlu lining
  • jika Dilihat dengan lebih dekat permukaannya seakan berbiji biji kasar
  • kain pasang sgt sgt trending sejak 2016 sehingga kini
  • material yg lembut dan gebu gebas miau miau.
  • sgt sgt sedap pakai, sejuk aje terasa macam ada aircond dalam baju
  • jatuh beralun bila pakai tau
  • sgt mudah iron, gosok sikit sikit ajer dah mulus
  • tidak mengikut bentuk badan pendek kata tak nampak seksa gitu
  • selalu digayakan oleh artis Tanah air
  • sesuai digayakan pada Semua jenis fesyen baju seperti baju kurung,kebaya,kebarung,blouse,skirt,tudung mahupun baju melayu
  • mempunyai pilihan sehingga hampir 50 warna
Gambar-gambar yang hampir 50 warna boleh lah tengok dekat website kakak disini, insyaAllah kualiti terbaik based on testimoni beribu customer yang bagi feedback, kalo nak tengok feeedback raya boleh ker page kakak disini

Ok sampai sini dulu, nati kita jumpa lagi, kakak banyak keje nak buat macam tak cukup, kaki, tangan dan mulut, hati-hati semua dengan HFMD VIRUS, keep clean every where tau..see ya next byeeee


2 comments: