Tuesday, 20 November 2018

CLEARANCE STOK UNTUK KAIN PASANG TWIST COTTON LINEN 60'

Assalamualaikum and hi ladies....

Terasa banyaknya kerja nak buat, sampaikan tak tau nak buat ape dah hahahah, yang terbaru pulak kakak busy baca buku bagi menambahkan lagi ilmu bisnez online sebab tu lah dah dua minggu kain pasang twist cotton linen buat clearance sale baru hari ini dapat upload dekat sini.
Takpelah janji kainnya masih ada sikit-sikit lagi untuk korang yang sudi habiskan ahaksss tapi serious lah kain dia memang best, kakak memang berjanji pada diri sendiri akan mencari kain yang berkualiti disukai ramai. insyaAllah tahun depan kakak akan melangkah jauh ke negara china doakan ya semua...

Ok lah berbalik pada clearance sale KAIN PASANG TWIST COTTON LINEN 60' .Setelah dua minggu sale berlangsung makanya warna yang sold out adalah seperti NUDE,BLACK, ROSE BROWN DAN DUSTY PINK, untuk kain yang clearance sale macam ni memang once habis akan habis terus je, kakak tak restock semula sebabnya kakak dah ada kain baru, tak nak menjual terlalalu banyak jenis kain yang jenis material pun hampir sama aje kan.

Warna- warna yang masih available korang boleh chek kat bawah ni ye, manakalah sifat - sifat kain korang boleh baca entry kakak sebelum ini DISINI

Ok last sekali macam mana nak beli?? kalo korang nak detail pembelian bolah ke website atau facebook lulukainpasang atau boleh direct wassup jer ke 019-2210074 atau 0123700427










Ok dah pilih2 ker hehehhehe...kalo dah mai lah wassup kakak, pengeposan setiap hari kecuali sabtu dan ahad atau cuti umummmm...chauuu dulu chau chin chauuuuuu bye jumpa lagi


0 Readers ♥:

Post a Comment