Friday, 25 January 2019

KAIN PASANG BAJU MELAYU SI SUAMI

Assalamualaikum semua...

Entah tak tau nak buat karangan ape pulak kali ni, rasanya nak berborak pasal kain lah korang, ofcoz pasal baju raya sedondon kan, tema apa, design apa pulak tahun ni, meleret ke atau idok, singkat ke atau labuh, semua ni wanita jer mampu fikir kaum adam haremmm nak fikir, yg dia tau...
Tema warna nude..cantik kan u allsss

“Mah oh mah.. baju melayu abang mana??? Abang nak kain sama macam tahun-tahun lepas, abang tak nak yang lain”
warna nude yang sentiasa menjadi pilihan ramai
Haaa yang ni lah keje si suami kan, yang dia tau baju siap nak sarung jer di pagi raya, pasal tema warna, design meleret sampai ke bumbung, sambung meleret sampai ke rumah jiran sebelah ada dia nak peningkan kepala janji ko larat nak seret pegi beraya mahhh, haa pakai lah..
baju melayu warna baby blue, gambar baju melayu custmer pakai sangat banyak tapi tak boleh nak buka dekat desktop, so next time kakak share naaaa, kalo nak tengok jugak boleh follow ig kakak @kainlulu

Tapi sebenarnya kan, si suami ni lagi cerewet bab pemilihan jenis kain, bila dia dah suka pada satu jenis material tu, dah merasa pakai baju tu best makanya setiap tahun dia akan request kain yg sama. Kita yang boring nengoknya..

Macam kes ramai suami-suami custemer kakak ni lah,  Bila setiap raya je si suami request baju melayu dari material sakura cotton silk, pening jugak si isteri mikirin nak ikut cakap dia jer...
baju wanita menggunakan kainpasang sakura cotton silk

Kalo dah berkenan tu,  kita turutkan je lah mahhh, sebab KainPasang sakura Cotton silk selesa yang amat bila pakai, tak menggelebeh pun ia jugak, bila kat badan nampak terletak kemas jer dan boleh pakai sampai petang, tiak pun tak rasa ketibas paneh tau
tekstur kain pasang sakura cotton silk terdapat garis halus pada permukaan kain
Untuk si isteri jgn risau sebab kain ni pun cun bak mercun di malam raya, buat macam2 design sangat  lah boleh, nak kembang setaman, kembang semangkuk, nak meleret sampai ke rumah jiran sebelah pun boleh mahhhhh, janji ko larat nak seret mahhhhh
warna top feberet ramai orang wajib sold out memanjang

Haaa kesimpulannya kain pasang sakura cotton silk memang sesuai untuk suami dan isteri, lelaki dan wanita, bayi dan kanak-kanak selesa bila pakai tau.

So korang jangan fining fining kefala lagi, jom mai order untuk raya nati..

“BELI AWAL TEMPAH AWAL SIAP AWAL HATI PUN SENANG”

✂️Pembelian melalui wassup dan website sahaja



✂️ http://www.wasap.my/6012-3700427/sakuracottonsilk45’


Jom belek-belek tekstur kain pasang sakura cotton silk DISINI, pemilihan warna kain pulak ada DISINI




3 comments:

  1. Best sakura cotton ni..sejuk n ndak perlu mau iron ..

    ReplyDelete
  2. Selalunya bab baju raya nak sedondon ke.. nak kembang ke.. memang orang laki tak ambik kisah sangat kan.. hehehe.. sama lah macam suami Kak Sue. Ikut ja mana yang Kak Sue pilih..

    ReplyDelete