Wednesday, 20 March 2019

LANGKAWI INTERNATIONAL MARITIME AND AEROSPACE EXHIBITION 26-30 MARCH 2019

Assalamualaikum....

Korang cuti hujung bulan ni dah ada plan ke mana-mana dak? Rasanya belum terlambat lagi kalo nak update pasal LANGKAWI INTERNATIONAL MARITIME AND AEROSPACE EXHIBITION  26-30 MARCH 2019.

Yang dekat area Langkawi tu memang confirm lah kan datang berjimba sekali, rugi nau tak datang tengok program LIMA ni, yang jauh ni, masih sempat lagi kot berkira kira nak pergi bawa family.

LIMA open to public pada  29th – 30th March 2019 (Friday & Saturday)
Public visitors opening hours 10.00 am - 6.00 pm, manakala pada 26-28 march invitation kepada trade visitors sahaja, public masuk menggunakan pass tau bukan main masuk je ni, samada beli kat sana atau online disini, kakak beli online je malas nak berbaris panjang kat sana, dah lah panas lit lit kan time tu so standby lah payung.
pertunjukan udara gambar dari mr google 


pertunjukan udara gambar dari mr google 
Kalau korang nak tau detail tentative program korang tengok disini. Memang teruja yang amat dengan percutian kali ni, rasa tak sabarnya nak pegi, paling tak sabar nak tengok pertunjukan udara dari seluruh negara.
InyaAllah bila balek dari sana nanti, kakak diberi kuasa sakti untuk update blog..tinggg dah siap satu cerita mhueeee
ok bye korang jangan lupa jenguk website kainpasang kakak di www.lulukainpasang.com
pertunjukan udara gambar dari mr google 

pertunjukan udara gambar dari mr google 


0 Readers ♥:

Post a Comment