Tuesday, 19 March 2019

PERTUNANGAN BELLA DAILY PENYEBAB KAINPASANG AKU SOLD OUT

KAINPASANG HEAVY PREMIUM COMOCREPE BIDANG 60’
Cantiknya Bella dengan dress yellow ni, sejak bella pakai dress yellow masa tunang kan tetiba pulak KainPasang kakak warna baby yellow sold out memanjang.

Nasib baik time tu kakak dah restok untuk keperluan raya ni, seminggu selepas itu habis pulak, serious habiss makk, ingatkan boleh lah tahan sehingga raya, tapi kecundang dipermulaan jalan. kakak happy lah bila habis, mau tak happy kan duit masyukkkkk tapi kakak tetap nangis sebab ada custmer main bank in ja tapi kainnya tak cukuppppp larikkkkkkk...

Ya betul stok baby yellow akan sampai, bnyak tu??? tak lah sangat, tapi yg pasti korang yg dah deposit tu sabar naaa, kakak akan pos dulu korang punya order..

Memang trend baby yellow ker sejak bella daily ni pakai baju tunang aritu, dah lama kakak jual kain warna ni tapi jarang sold out hahhahaha. 

Bila bella dah pakai masa tunang
baby yellow kain pasang heavy premium comocrepe

baru-baru ni, hamboiiii cik kak sold out memanjang memang laku kerasssss. so kakak pun istihar baby yellow adalah warna pilihan ramai tahun ni.
baby yellow dan si mint green heavy premium comocrepe

Tau dak kainpasang heavy premium comocrepe ni banyak warna tau, bukan setakat baby yellow ja tapi warna lain pun ada sampai 40 pilihan warna warna menarik menanti anda..

Kalo korang nak cari baju raya, bridesmaids,baju nikah atau baju untuk apa2 majlis, baik lah korang beli Material HEAVY PREMIUM COMOCREPE ni sebab kain dia memang sedap pakai.serius cakap tiak tak ketibas bila pakai, kiranya air peluh tak jatuh menyembah bumi, sempatlah terserap sebelum meleleh haiksss
baby yellow yang sold out ajer..

Ok sapa nak order direct wassup kakak jer, Mesenger fb tu full sampai tak boleh nak reply dah, website kadang breakdown sebab ramai sgt jenguk website tapi takpa WASSUP 24 jam onzzz...

Kalo Korang nak order do wassup tau, kalo pm tepi depan belakang kakak tak mampu nak reply satu satu, sebab terlalu ramai, maaaf naaaa sayam sayam semua...

Ok lah u allsss kakak nak sambung potong kain korang yg dah order tadi yeyyyyyhu..

“BELI AWAL TEMPAH AWAL SIAP AWAL HATI PUN SENANG”

Cara pembelian melalui :

1. Klik link website 👇🏼
www.lulukainpasang.com

2. klik link wassup 👇🏼

Note : Follow ig @kainlulu untuk melihat ramai feedback Custmer yg telah membeli KainPasan

3 comments: