Tuesday, 21 November 2017

MAHAL SALAH MURAH PUN SALAH FENING MAK SAMPAI NAK LOMPAT KATAK TAK BERENTI

Assalamualaikum...
SALE SEHINGGA HUJUNG TAHUN, BOLEH LIKE FB KAMI UNTUK MELIHAT LEBIH BANYAK PILIHAN WARNA KAIN PASANG 

Bila dah buat sale kaw kaw di hujung tahun ni, ada pulak yang ragu-ragu sebab murah sangat hadoiiiiiii..murah salah mahal pun salah, fening mak mikirin rakyat Malaysia ngapain gini ya....mai nak cakap sini, mak ni jualan online dari rumah sahaja,bukan ada kedai exclusive tinggi langit, pekerja pun mak dan laki mak ja dari potong, lipat dan masuk plastik kita orang berdua yang buat, nasib lah anak mak ni baru setahun setengah kalo idok mak kerah jugak tenaga dia potong kain customer hahahhaha...kejam kan mak
HEAVY PREMIUM COMO CREPE BIDANG 60
Kalo yang mengikuti facebook kain pasang mak kan, memang akan tahu harga mak memang sentiasa murah sesangat kualiti pun tip top, bukannya mak nak angkat bakul sendiri tapi customer yang bagi testimoni hahahaha, boleh jer tengok kat fb, mak dah kumpul dan group kan testimoni custmer tau...mohon ampun kalo ter riak naa..

Korang ni jangan lah kata harga murah sebab kain tak cun, kain tak sedap pakai, keras ketung, hamboi mulut hang nak kena cabai dengan mak ni, ko tak beli lagi dah fikir kain tak best, cuba beli sekodi pasti lepas ni beli berkodi kodi lagi tau dah lah murah quality terbaik pulak tu setanding dengan pasaraya terbesar negara. ehhh tak caya mai cuba beli sepasang.....
BOLEH KLIK UNTUK MELIHAT TESTIMONI CUSTOMER TERDAHULU
Rasanya tahun ni mak jual kain dengan harga paling murah, sebab mak tau korang kat luar sana sentiasa cari barang murah tapi berkualiti, ye lah ekonomi sekarang ni tengah sedu sedan, nak berabis duit beli barang mahal bukan la waktu yang sesuai, macam mak jugak cari yang murah - murah nak jimat untuk perbelanjaan lain pulak..simpan duit pun kena jugak tau, jangan ingat nak belanja jer nak menyimpan liat, kang bila susah nati kat mana nak cekau duit, bukan senang orang nak bagi pinjam duit suka-suka hati..eh ter bebel pulak sorry naa...

Ok lah korang belek-belek lah warna-warna kain akak, kalo sudi like lah facebook jualan kain pasang akak ni KAINPASANG MURAHDANCANTIK
WARNA YANG MENARIK PERHATIAN RAMAI
WARNA DUSTY GREEN YANG SENTIASA MENJADI PILIHAN 
PENUHKAN GEROBOK ANDA DENGAN BLOUSE DARI KAIN HEAVY PREMIUM COMO CREPE







5 comments: