Wednesday, 12 September 2018

BOOKING HOTEL MELALUI EXPEDIA.COM INGATKAN LEBIH MURAH TAPIIII.....

Assalamualaikum...

Percutian 3 hari dua malam di subang jaya 45 minit perjalanan dari rumah hahaha, kitaorang memang macam ni dr takda anak sehingga lah ada anak sorang ni, keluar bercuti pun dekat2 jer, sebenarnya nak rehatkan badan dan minda stay dalam hotel sambil makan makanan hotel 5 star, bila ada anak ni tambah satu lagi intention dia iatu bawa anak mandi pool.
Deluxe room, selesa jugak lah tapi takda bath tab, anak tak leh nak berendam pulak

view from our room
Family short vacay selama 3 hari dua malam di hotel dorset subang jaya, kakak beli tiket last minit through expedia.com.my dalam rm566 complimentary with breakfast for 2, pembelian melalui Expedia ada discount 30% so itu yang terus grab walaupun banyak lagi pilihan lain.


Tapi kan u allssss selepas kakak bayar, tetiba kakak gatal tangan pegi search website www.dorsetthotels.com mak ai rupanya pembelian melalui website lagi murah haduhhhh tipah tertipu lah pulak u alsssss.


Korang kan sebelum buat pembelian dekat mana-mana iklan tribago, expedia ker ape benda semua itu baik lah compare rate dulu dekat website, kakak rasa macam dua kali dah terkena macam ni ualsss hahaha tapi tak pa next vacation kakak berhati hati di jalan raya dah huhuhu.


My husband kata breakfast dekat dorset subang jaya tak menarik sangat, tak banyak pilihan, makanan tak sedap, bg kakak ok jer pun sebab ada expresso coffee ☕ dan chinese food my peberet lah kiranya hahhaha..dia punya peberret is mamak style kena ke negara india jer lah baru dapat breakfast satisfied bg dia, hotel promenade Kota Kinabalu yg dia selalu sebut2 breakfast sangat best bnyak pilihan dan sedap2, tak silap kakak promenade hotel standard 4 star...

Apa pun percutian family utk merehatkan minda berjaya dan balek rumah dengan semangat membara menjual kain pasang semula yeyyyyy, kita balek cari duit, lepas tu kita plan bercuti lagi tau dan alhamdulillah dalam sebok2 cuti ni kakak dapat close sale dengan new Customer sangat mudah, betul lah kata orang kan bila kita niat utk mengembirakan keluarga terdekat Allah akan balas dengan pelbagai cara juga so jgn risau keluarkan duit utk anak-anak kerana balasan dari Allah itu pasti ada.

kalo korang nak cari kain pasang murah-murah dan berkualiti pegi jer ke website www.lulukainpasang.com
sempat lagi kalo korang nak daptkan harga sale time ni

2 comments:

  1. Lu...guna traveloka nextime kalau booking hotel n flight... Compare la harga dgn agoda n Trivago jg ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok mpy aku dah start cari hotel guna traveloka utk next vacation

      Delete